Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ESAB Rogue ES 180i PRO inverteres hegesztőgép

ESAB
174.900 Ft
161.300 Ft (127.008 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 8%
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyors szállítás
1-3 nap
Nagy raktárkészlet
Vásároljon széles kínálatunkból!
Segítségnyújtás
Szakértő kollégáink szívesen segítenek!
174.900 Ft
161.300 Ft (127.008 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 8%
Menny.:db

Leírás

Bemutajuk a Rogue-t,az Esab új hordozható és megfizethető MMA/Lift TIG invertereinek új sorozatát. Professzionális ívteljesítménnyel és olyan funkciókkal rendelkeznek, mint az állítható Hot Start a könnyebb ívgyújtáshoz, és az Arc Force a stabilabb ívhez. A Hot Start indításkönnyítés funkció néhány milliszekundumig a beállított érték fölé növeli az áramerősséget, hogy megkönnyítse az ívgyújtást. Különösen nagy segítség az alacsony hidrogén tartalmú elektródáknál, amelyeknél rendkívül nehéz az ívgyújtás. Az Arc Force funkció növeli a rövidzárlati áramerősséget, amikor az ívfeszültség egy előre meghatározott küszöbérték alá esik. Ennek eredményeként a hegesztők rövidebb ívhosszt tudnak tartani anélkül, hogy az elektróda letapadna, ami előnyös keskeny hézagokban, sarkokban történő hegesztéseknél, illetve pozícióban történő hegesztéskor.

A gépek rendkívül fejlett vezérléstechnológiával rendelkeznek, így egyenletes hegesztőívet biztosítsanak minden típusú bevont elektródával. A Lift TIG (DC TIG) funkció kedvező ívgyújtást biztosít nagyfrekvencia használata nélkül is. Mindegyik Rogue modell stabil TIG ívet szolgáltat 10 A áramerősségtől, így használható vékony, sérülékeny alkatrészek esetén is.

A Rogue nagy méretű kijelzővel rendelkezik, mely akár 25 méterről is leolvasható, a távszabályozó (opció) segítségével könnyedén változtathatja a paramétereket a munkavégzés helyéről. A robusztus, üvegszálas polimerből készült gépházat úgy tervezték, hogy ellenálljon az esetleges ütéseknek és az időjárás viszontagságainak. Az IP23S védettségi besorolás a legnehezebb alkalmazásokhoz is használhatóvá teszi a Rogue gépeket. A rugalmas tápfeszültség kompenzáció folyamatos hegesztőívet biztosít a teljes feszültség tartományban. Ez megfelelővé teszi az áramforrást a nem stabil, ingadozó feszültséggel rendelkező hálózati, illetve generátor általi megtáplálásra. A Pro modellek rendelkeznek a PFC funkcióval (Power Factor Correction - PFC) így az áramfelvételük kevesebb, mint 15 A. Ennek eredményeként  kisebb névleges értékű megszakítóval használhatók. Csökken annak a veszélye, hogy a megszakító kiold a nagy teljesítménnyel történő munkavégzés közben. A legújabb technológiával rendelkező PFC-áramkör révén akár 100 m -es hosszabbítóval is hegeszthet, tovább növelve a munkavégzés helyének rugalmasságát. A Rogue vállpánttal, masszív testkábellel (3 m) és elektródafogóval (3 m kábel) kapható, mindkettő 50 mm-es Dinse csatlakozóval rendelkezik.

3 év garancia!

Műszaki adatok Rogue ES 180i PRO:
Hálózati feszültség 115/230 V 1 ±15 %, 50/60Hz
Hegesztőáram tartomány: 10 - 180A
Üresjárati feszültség: 78V
Megengedhető terhelés MMA hegesztésnél:
25 %-os eszközkihasználtság esetén 180 A / 27,2 V
60%-os eszközkihasználtság esetén 116 A / 24,6 V
100%-os eszközkihasználtság esetén 90 A / 23,6V
Üzemi hőmérséklet -10 C-tól +40 C-ig
Méretek H × Sz × M 403 × 153 × 264 mm
Tömeg 8,4 kg
A burkolat osztályba sorolása IP23S


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!